Culinair uitstapje naar Yerseke

Uitbreiding van onze dienstverlening.

Naast vele verschillende soorten oesters, is er nu een grote verscheidenheid aan andere zeevruchten beschikbaar. Olivier le Breton introduceert in samenwerking met de Oesterparel als enige en eerste in Nederland; geheel verzorgde culinaire oester- en mosselreizen.
De écailiers van Olivier le Breton en de Oesterparel kwamen vrijwel altijd tijd te kort om hun kennis en liefde voor oesters, overige zeevruchten en de zee met u te delen. Daarom hebben zij besloten u mee op reis te nemen.

Dagtocht naar Yerseke.

Tijdens de heenreis per luxe touringcar ontvangt u, behalve oesters en champagne, informatie over de geschiedenis en ontwikkeling van de oester- en mosselkweek in West Europa.
Ter plekke, behalve een uitgebreide Zeevruchtenlunch, een rondleiding door de haven en langs de oesterputten. Met een boottochtje op de Oosterschelde nemen we een kijkje achter de schermen bij de kweker.
Het volledige programma – informatief, avontuurlijk en culinair, is te vinden op www.oesterbar.info/yerseke

Er is een flyer beschikbaar als  pdf download

00059

Twitter It!