Dikke van Dale Deventer

1700-2000uur: 180 creuses
Opmerking over het feest: Borrelaars krijgen in Grand café De Dikke van Dale traditioneel tappas aangeboden op zaterdagen tussen 1700 en 1900 uur. De oesterman kreeg dan ook véél opgetrokken wenkbrauwen te zien en komt met story en foto in de Deventer Courant. Oesters vielen desalnietemin goed in de smaak, een aantal liefhebbers hebben zich dan ook te goed kunnen doen, maar heb ook wel een dozijn mensen hun eerste oester doen proeven en een paar oesteraanhangers kunnen kweken. Ook iemand die na éénmaal ziek te zijn geworden en jarenlang géén oester te hebben gegeten, weer over kunnen halen (wat mij nog niet eerder gelukt was, daarna was een half dozijn natuurlijk zo weg en heb ik mij los moeten rukken).

Opmerking over en commentaar van Opdrachtgever: Prettige samenwerking, alle medewerking gekregen (leuke ploeg) zowel van eigenaar, bediening als keuken. (Keuken-ingang aan de rechterzijde van pand). Zowel eigenaar (als Brand vertegenwoordiging die aanwezig waren) waren zeer te spreken. Eigenaar had ook zelf al véél positieve response ontvangen van publiek, het concept spreek dus bijzonder aan. Mocht een persoonlijk compliment van eigenaar ontvangen i.v.m. feit dat ik: “Ruimschoots in de verlenging” (het was 19:20uur) nog enthousiast stond oesteren (op dat moment bogonnen de oesters pas echt even ‘in zwung’ te raken).

Twitter It!