Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
20 berichten.
Olivier le Breton Olivier le Breton uit Breda schreef op 4 december 2018 om 09:48:
Beste bezoeker, Heeft u Olivier le Breton op een evenement ontmoet en wilt u uw ervaring delen, dat kan via dit gastenboek. Hartelijk dank!
Bekhoven Bekhoven schreef op 22 juli 2018 om 11:19:
Gister op privé feestje HEERLIJKE bretonse oesters van Olivier gekregen (zelden zo lekker gegeten zonder toevoeging van iets)
Olivier le Breton Olivier le Breton schreef op 20 oktober 2016 om 06:26:
Contact opnemen met Gillardeau kan via de website op : http://www.speciales-gillardeau.fr/en/a-savoir#/en/contact Bon voyage 😉
Maria buren Maria buren schreef op 19 oktober 2016 om 20:40:
Geachte Lezer, Deze oester is onze favoriete en wij genieten elke week van een dozijn. In december zijn we in de streek en graag willen we een bezoek aan de kwekerij brengen. Is dat mogelijk? Bij moet we daarvoor zijn? Graag uw reactie. Vriendelijke groet, Maria Buren
Olivier le Breton Olivier le Breton schreef op 28 september 2016 om 20:24:
Ik gebruik doorgaans 100% boekweitmeel en als het er is biologisch. In Nederland koop ik boekweitmeel bij de Molen in Terheijden. In Bretagne gewoon bij de supermarkt.
Peter Peter schreef op 28 september 2016 om 17:06:
Hallo, welk soort boekweitmeel gebruikt u?
Tevreden klant Tevreden klant schreef op 5 oktober 2014 om 07:50:
Dank voor de snelle levering, ik heb de oesterhandschoen vandaag ontvangen. Groeten L.T.
Marga Marga schreef op 25 december 2012 om 11:36:
Dankzij het enthousiaste en informatieve praatje van Olivier le Breton ben ik erachter gekomen dat er aan oesters wel degelijk smaak zit. Ik had al 2 keer eerder oesters op, maar dit was me totaal niet bevallen. Door meer informatie te krijgen over hoe je een oester kan eten, heb ik toch besloten de oester nog één kans te geven en dat is me goed bevallen. Bedankt voor de duidelijke en enthousiaste informatie!
marieke peters marieke peters schreef op 19 december 2012 om 07:33:
Wat een verrassing! Nog nooit echt oesters leren eten, dat was werkelijk iets nieuws. Je proeft dat het heel natuurlijk en puur is.
Ruud Rutten Ruud Rutten schreef op 12 november 2012 om 11:12:
Heerlijke avond gehad. Na jaren gepruts eindelijk geleerd hoe het echt moet. Professioneel, en bovendien erg gezellig. Nu nog een handschoen aanschaffen en een wat dozijnen oesters bestellen...
Dick van Hoorn Dick van Hoorn schreef op 8 november 2012 om 21:40:
Deze workshop is zondermeer aan te raden. Goede en bevlogen uitleg, mooi verhaal erbij. Nu weet ik hoe je een oester kiest, het beste opent en vooral waar op te letten als je deze proeft. Erg genoten. Dick
Kevin Li Kevin Li schreef op 8 november 2012 om 08:37:
Fantastische workshop. Leerde de techniek hoe je een perfecte oester te openen maken zonder te snijden je hand en vingers. Verse oesters met goede wijn. Bedankt!
Iloon Iloon schreef op 8 november 2012 om 08:03:
Heb enorm genoten van de workshop. Op facebook heb ik al een foto geplaatst. Was gezellig en daarnaast heel lekker! 🙂 Ik heb altijd op de verkeerde manier Oesters gegeten. Bedankt! Iloon
Jack Cheng Jack Cheng schreef op 7 november 2012 om 19:24:
Ik heb ontzettend genoten van de workshop. Niet alleen genoten van de lekkere oesters maar ook van de manier hoe alles uit wordt gelegd door de passievolle oesterman Olivier. Een aanrader!
Olivier le Breton Olivier le Breton schreef op 22 november 2011 om 17:39:
Beste Marlous, Dat is altijd leuk om te horen, bedankt voor de foto's, kon ook niet kiezen 🙂 Zilte Groet Olivier
Marlous Marlous schreef op 22 november 2011 om 17:31:
Beste Olivier le Breton, Enige tijd geleden heb ik alle foto's van mijn 30e verjaardagsfeest geupload en naar iedereen doorgestuurd, maar het blijkt dat deze bij niemand aan is gekomen. Ik had deze link https://picasaweb.google.com/106243890612934367271/Lous30?authkey=Gv1sRgCNud4ZOw78ymfA&feat=email ook naar jou doorgestuurd zodat je zelf kunt kijken welke foto's je eventueel leuk vindt om te gebruiken voor je website. Er zijn zoveel leuke foto's dat ik niet voor je kon kiezen! Bij deze dus een nieuwe poging! En nogmaals van harte dank voor je aanwezigheid, de oesters waren echt heerlijk, en je deed het ontzettend leuk! Iedereen heeft ervan genoten (zowel de liefhebbers als de gruwelaars 🙂 Het werd nog een mooie, lange en onvergetelijke avond... Veel succes met alles, en we zullen je bij iedereen die het horen wil aanbevelen! Hartelijke groet,
Olivier le Breton Olivier le Breton schreef op 5 september 2011 om 19:28:
Je kunt als particulier een workshop bestellen vanaf €250,- , hierbij inbegrepen zijn 6 dozijn oesters uit 3 tot 6 verschillende regios. Wat genoeg oesters zijn voor 6 tot 12 personen.....hoewel 'men' zegt dat Casanova dagelijks 3 dozijn oesters at! Nodig wat vrienden en familie uit zou ik zeggen ! Het kan in de huiskamer, keuken, tuin of in overleg in een horeca gelegenheid bij jouw of bij mij in de buurt.
Ron Visser Ron Visser schreef op 5 september 2011 om 18:53:
Ik wil graag als partikulier een workshop oesters volgen. Kan dat? Ron Visser
Peter Peter schreef op 17 maart 2011 om 21:05:
Het was erg leuk, leerzaam en lekker om de oesterproeverij mee te maken. Olivier weet alles van oesters en weet dit op een leuke manier te vertellen! Het was ook erg leuk om whisky uit een oesterschelp te drinken! Ik had nog nooit oesters geproefd maar dit is zeker voor herhaling vatbaar!
Sip Sip schreef op 4 maart 2011 om 15:36:
Als oesterfreak heb ik met volle teugen genoten van Oliviers oesterperformence op het feestje van SigarenPlatform.nl. Hij heeft mij nog gekker gemaakt op dit buitengewoon lekkere zilte zeebanket. De combinatie met een single malt wiskey was inderdaad een trouvaille.
Oesters met een glaasje wijn

Twitter It!