SigarenPlatform viert 5-jarig jubileum met oesters.

SigarenPlatform.nlTijdens het jubileum van het SigarenPlatform.nl dat op zaterdag 26 Februari 2011 plaatsvond in Amersfoort hadden aanwezigen de mogelijkheid deel te nemen aan een oesterproeverij cq mini-workshop. Op verzoek van de deelnemers hierbij op volgorde de geproefde oesters (Crassostrea Gigea):

  1. Fines de Normandie
  2. Fines de claires Chapon (La_Tremblade)
  3. La Paimpolaise du Large (Paimpol Bretagne)
  4. Spéciales Gillardeau (Bourcefranc-le-Chapus)

Foto’s of links naar media graag per e-mail naar info_apekrul_olivierlebreton.nl of via comments hier onder 🙂 alvast bedankt !

Oesters en Single Malt Whisky…….een ultieme smaakbeleving

Met dank aan Sip voor de foto’s en alle leden en organisatie van het SigarenPlatform.nl voor de gastvrije ontvangst, luisterend oor en gewillige smaakpapillen.

Twitter It!

2 gedachten over “SigarenPlatform viert 5-jarig jubileum met oesters.”

  1. Als oesterfreak heb ik met volle teugen genoten van Oliviers oesterperformence op het feestje van SigarenPlatform.nl. Hij heeft mij nog gekker gemaakt op dit buitengewoon lekkere zilte zeebanket.
    De combinatie met een single malt wiskey was inderdaad een trouvaille.

  2. Het was erg leuk, leerzaam en lekker om de oesterproeverij mee te maken. Olivier weet alles van oesters en weet dit op een leuke manier te vertellen! Het was ook erg leuk om whisky uit een oesterschelp te drinken!
    Ik had nog nooit oesters geproefd maar dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Reacties zijn gesloten.